Tandvårdsdagen 2020 Special - webbinarium på svenska

Välkommen till en mötesplats via Zoom för tandläkare, dentalbranschen och företagare, ledare och personal inom tandvården. Webbinarium där du deltager aktivt och lyssnar till 3 högaktuella föreläsningar, gäster och diskussioner. Max 100 deltagare, först till kvarn.

Först ut tordagen den 28/5 är tre viktiga föreläsningar på temat Covid19:

  • Covid19-säkra dina hygienrutiner, Mikael Zimmerman. Det basala och bekräftade. Hur hanterar vi risk för smittspridning på kliniken? Vad behövs för att både personal och patienter ska vara skyddade? Vad krävs för Covid19 jämfört med tidigare kända smittor?

  • Framtidssäkra din praktik – lärdomar av Covid19, Maria Stiernstedt. Vilka strategiska beslut behöver kliniken ta för att hantera pågående pandemi och bokningsläge, och göra verksamheten motståndskraftig även mot framtida kriser? 

  • Fyll tandhygienistens tidbok igen, Åsa Lindgren. Hur vi får igång den viktiga hygienistverksamheten igen och varför den måste igång nu.

När: Torsdag 28 maj 2020 kl 12.00 - 15.00

Använd personalens permitteringstid till utbildning på distans

- förbered kliniken för Post-Corona!

 

Zooma med Svenska Tandvårdsdagen

Svenska Tandvårdsdagen är en mötesplats för dentalbranschen, där de fysiska mötena nu tvingats flytta till 2021. Men i dessa tider behövs en mötesplats, kunskap och diskussion mer än någonsin. Tillsammans behöver vi hjälpas åt att peppa varandra, och hitta framtidstro nu, och beredskap till Post-Corona. Därför blir det en serie digitala mötesplatser för tandvården 2020. Istället för seminarium, blir det webbinarium. Vi kommer utgår från tandvårdens behov just nu, och erbjuda fördjupningar och utbildningar som efterfrågas under året.

Hur går det till?

Just nu "zoomar" hela världen – en app/programvara som är som ett mötesvänligt, uppgraderat Skype, perfekt för webinars med aktiva deltagare! Har du aldrig provat så lär vi dig. Du träffar dina kollegor framför datorn, alla kan deltaga aktivt. Du behöver en laptop eller dator med inbyggd kamera, gärna ett headset med mikrofon för bästa ljud både till dig och övriga deltagare. Mobil eller surfplatta fungerar också, men vi rekommenderar en laptop. Hitta en lugn plats med stabilt bredband att sitta på. Ha nära till kaffet är också en fördel 😊 Är du nybörjare och vill prova tekniken innan torsdag, så kan du efter anmälan maila till timo@iteve.se och ange ditt Webinar ID, så kommer du få en inbjudan till ett testmöte i Zoom på onsdag eftermiddag 27/5.

Kl 12.00 – 13.00: Uppstart och lunch tillsammans

Start kl 12.00 för de som vill vara med på lunch tillsammans - ladda med något gott ätbart så startar dagens moderator Jessica Bergsjö upp oss tillsammans, och går landet runt bland några av deltagarna och får höra läget på klinikerna, tankar och idéer. 

Kl 13.00-15.00: Webbinarium

Tre föreläsningar, frågor, reflektioner och några gäster. Varmt välkommen!

Anmälan och betalning 
Pris: 1875 kr inkl moms.


I priset ingår även 5 licenser att ge personal eller medarbetare som då kan se webbinariet på Tandvårdsdagen Play när de vill i efterhand.

Anmälan och betalning görs via Zoom och PayPal. Max 100 deltagare. PayPal är ett av världens säkraste betalsystem, som Zoom har valt för registrering och betalning via kort. Zoom har via PayPal även automatisk återbetalning till ditt betalkort om ett webbinarium skulle bli inställt. Får du förhinder, så kan du också själv lämna återbud innan webbinariet börjar och automatiskt få pengarna tillbaka.


Anmäl dig här: 

https://zoom.us/webinar/register/WN_EJA-fdqcTcq026ykMtXJDQ

Integritetspolicy / GDPR info © 2018 by iTeve Production / Svenska Tandvårdsdagen