top of page
TDV_DAGEN_mainLOGO2020_NY_KavoKerr_ORTER

Tandvårdsdagen 2020 Special - webbinarium på svenska

Välkommen till en mötesplats via Zoom för tandläkare, dentalbranschen och företagare, ledare och personal inom tandvården. Webbinarium där du deltager aktivt och lyssnar till 3 högaktuella föreläsningar, gäster och diskussioner. Max 100 deltagare, först till kvarn.

Först ut onsdagen 17/6 är tre viktiga föreläsningar på temat Covid19:

  • Covid19-säkra dina hygienrutiner, Mikael Zimmerman. Det basala och bekräftade. Hur hanterar vi risk för smittspridning på kliniken? Vad behövs för att både personal och patienter ska vara skyddade? Vad krävs för Covid19 jämfört med tidigare kända smittor?

  • Framtidssäkra din verksamhet, Maria Stiernstedt. Vi ser stora skillnader i hur Covid19 påverkat verksamheterna inom privattandvården. Genom att lära av dem som ”klarat” sig bäst kan vi förbereda oss bättre för kommande kriser. Vi går igenom det 10-punkts program som alla ledare/ägare inom privattandvården bör agera efter samt belyser de åtgärder som är viktiga att vidta direkt för att säkra sin höst. 

  • Fyll tandhygienistens tidbok igen, Åsa Lindgren. För att kunna bidra med ännu mera värde finns det all anledning att peppa leg.tandhygienister till att ta tillvara hela sin kompetens.Till alla i teamet vill vi tipsa om fyra viktiga punkter kring tandhygienistens verksamhet som gör er starka nu och i framtiden.

När: Onsdag 17 juni 2020 kl 14.30 - 17.00 

Använd personalens permitteringstid till utbildning på distans

- förbered kliniken för Post-Corona!

 

Zooma med Svenska Tandvårdsdagen

Svenska Tandvårdsdagen är en mötesplats för dentalbranschen, där de fysiska mötena nu tvingats flytta till 2021. Men i dessa tider behövs en mötesplats, kunskap och diskussion mer än någonsin. Tillsammans behöver vi hjälpas åt att peppa varandra, och hitta framtidstro nu, och beredskap till Post-Corona. Därför blir det en serie digitala mötesplatser för tandvården 2020. Istället för seminarium, blir det webbinarium. Vi kommer utgår från tandvårdens behov just nu, och erbjuda fördjupningar och utbildningar som efterfrågas under året.

Hur går det till?

Just nu "zoomar" hela världen – en app/programvara som är som ett mötesvänligt, uppgraderat Skype, perfekt för webinars med aktiva deltagare! Har du aldrig provat så lär vi dig. Du träffar dina kollegor framför datorn, alla kan deltaga aktivt. Du behöver en laptop eller dator med inbyggd kamera, gärna ett headset med mikrofon för bästa ljud både till dig och övriga deltagare. Mobil eller surfplatta fungerar också, men vi rekommenderar en laptop. Hitta en lugn plats med stabilt bredband att sitta på. Ha nära till kaffet är också en fördel 😊 Är du nybörjare och vill prova tekniken innan torsdag, så kan du efter anmälan maila till timo@iteve.se och ange ditt Webinar ID, så kommer du få en inbjudan till ett testmöte i Zoom på tisdag eftermiddag 16/6 kl 16-17.

Kl 14.30 – 15.00: Uppstart och fika tillsammans

Start kl 14.30 för de som vill vara med på fika tillsammans - ladda med kaffe/te så startar dagens moderator Jessica Bergsjö upp oss tillsammans, och går landet runt bland några av deltagarna och får höra läget på klinikerna, tankar och idéer. 

Kl 15.00-17.00: Webbinarium

Tre föreläsningar, frågor, reflektioner och några gäster. Varmt välkommen!

Anmälan och betalning 
Pris: 1875 kr inkl moms.


I priset ingår även 5 licenser att ge personal eller medarbetare som då kan se webbinariet på Tandvårdsdagen Play när de vill i efterhand.

Anmälan och betalning görs via Zoom och PayPal. Max 100 deltagare. PayPal är ett av världens säkraste betalsystem, som Zoom har valt för registrering och betalning via kort. Zoom har via PayPal även automatisk återbetalning till ditt betalkort om ett webbinarium skulle bli inställt. Får du förhinder, så kan du också själv lämna återbud innan webbinariet börjar och automatiskt få pengarna tillbaka.


Anmäl dig här: 

https://zoom.us/webinar/register/WN_EJA-fdqcTcq026ykMtXJDQ

bottom of page