top of page

Tandvårdsdagen i Västerås - en heldag med inspirerande och lärorika föreläsningar, mingel med kollegor och stor dentalmässa.

 

Vi är på nybyggda, coola The Steam Hotel i Västerås - ta med teamet på höstens bästa teambuilding & kunskapskick! Vi börjar med SPA och en magisk välkomstmiddag kvällen innan för de som vill. Specialpris på rum, du får bokningskod efter anmälan. Läs mer om The Steam Hotel här.

Temat på Svenska Tandvårdsdagen i Västerås är kommunikation & arbetsglädje, och det blir både aktuella odontologiska föreläsningar och inspirationsföreläsningar.

Under dagen går du ett pass på den stora dentalmässan, och två pass på föreläsningar du själv valt. Dessutom blir det gäster på scenen och gemensam inspirationsföreläsning med härliga Colin Moon - tänkvärt om kulturskillnader på ett mycket underhållande sätt! Varmt välkommen!

BOKA TIDIGT PRIS: Gå 4 betala för 3! 
Gäller alla anmälda från samma klinik som anmäler sig senast fredagen den 30 juni!


TÄVLA OM RESEPRESENTKORT VÄRDE 5 000 KR - anmäler du dig senast 4 veckor innan Tandvårdsdagen, så är du med och tävlar om ett presentkort på RESIA värt 5000 kr.

Klicka på bilden för att se alla

mässerbjudanden!

Du kan fortfarande efteranmäla dig!

I mån av plats kan du anmäla dig fram till dagen innan - maila anmalan@tandvardsdagen.se

Ordinarie deltagaravgift är 2 000 kronor/person (Tdl/Ttek/Thyg/Tsk/Övriga) inklusive förtäring. Moms 25% tillkommer på kursavgiften. 

 

Subventionerat studentpris 400 kr/ person inkl förtäring & moms. Student & medlem i Tandfaktas nätverk? Då betalar du bara 200 kr/person - ange "Tandfakta" vid anmälan under övrigt!

bottom of page