Skärmavbild 2021-05-16 kl. 13.48.45.png
Gordon Meland utbildning tandvård Nerja
tuva sperlonga.jpg

"Jag som arrangerat Svenska Tandvårdsdagarna sedan 2005 är småländskan Tuva Bojstedt. Utlandskurserna som jag börjar med nu 2019 ska vara en mötesplats i kreativ miljö för tandvården, med lärorika utbildningar av kunniga och inspirerande föreläsare, och upplevelserika kringarrangemang.

 

2019 har jag tillsammans med min man köpt en svenskdriven resebyrå som funnits på plats i Nerja, Spanien sedan 2004 - Boka Nerja.

 

Självklart kommer jag arrangera flera kursresor till Nerja - "Spaniens Visby", denna underbart mysiga vita småstad med Europas bästa klimat!

 

Pandemiåret 2020 är äntligen över, och Andalusien välkomnar friska turister. Vi har all kunskap som behövs för en trygg vistelse här. Hör av dig om kliniken eller ditt företag vill att jag arrangerar en kursresa hit för er, eller välkommen att anmäla dig till någon av utannonserade kurser"

 

Tuva Bojstedt, 070-6441802, Epost tuva(at)bokanerja.se
 

Kurserna organiseras av Svenska Tandvårdsdagens Tuva Bojstedt,  med fullt licensierade resebyrån Boka Nerja som arrangör. BokaNerja är registrerat för spansk moms och kan då arrangera kurser och kursresor där momsen ingår i enlighet med EU:s regelverk.