Nerja_strand_berg.jpg
Balkongen2.jpg
Skärmavbild 2021-11-04 kl. 09.12.06.png

Kurserna arrangeras med Thea Danlid som organisatör och kursvärd, i samarbete med resebyrån Boka Nerja

Thea.png

Thea Danlid, Högsby, är tidigare mångårig kursorganisatör på Praktikertjänst AB.

 

Anmälan mailas till thea@bokanerja.se, då du också får detaljerat kursprogram

 

Uppge faktureringsadress, organisationsnummer, namn och titel på kursdeltagare och om du önskar erbjudan kring resa och logi.

 

Mig når du alltid på telefon 070 -299 84 99! 

Varmt Välkommen, BokaNerja / Thea Danlid.

Kurserna organiseras av Svenska Tandvårdsdagens Tuva Bojstedt,  med fullt licensierade resebyrån Boka Nerja som arrangör. BokaNerja är registrerat för spansk moms och kan då arrangera kurser och kursresor där momsen ingår i enlighet med EU:s regelverk. 

tuva sperlonga.jpg

"Jag som arrangerat Svenska Tandvårdsdagarna sedan 2005 är småländskan Tuva Bojstedt. Utlandskurserna som jag börjar med nu 2019 ska vara en mötesplats i kreativ miljö för tandvården, med lärorika utbildningar av kunniga och inspirerande föreläsare, och upplevelserika kringarrangemang.

 

2019 har jag tillsammans med min man köpt en svenskdriven resebyrå som funnits på plats i Nerja, Spanien sedan 2004 - Boka Nerja.

 

Självklart kommer jag arrangera flera kursresor till Nerja - "Spaniens Visby", denna underbart mysiga vita småstad med Europas bästa klimat!

 

Pandemiåret 2020 är äntligen över, och Andalusien välkomnar friska turister. 2021 har vi genomfört flera grupper under hösten, bl a "Den vuxna och den växande patienten" för tandvården. Vi har all kunskap som behövs för en trygg vistelse här. Hör av dig om kliniken eller ditt företag vill att jag arrangerar en kursresa hit för er, eller välkommen att anmäla dig till någon av utannonserade kurser"

 

Tuva Bojstedt, 070-6441802, Epost tuva(at)bokanerja.se
 

Skärmavbild 2021-11-04 kl. 09.11.46.png