top of page
TDV_DAGEN_mainLOGO2021.png

Tandvårdsdagen - hybridevent, fysiskt & Zoom

Äntligen ses vi igen!!

En inspirerande och givande heldag - mötesplats för tandläkare, dentalbranschen och företagare, ledare och personal inom tandvården. Begränsat antal på plats, och även Webbinarium via Zoom där vi alla deltager aktivt tillsammans och lyssnar till högaktuella föreläsningar, gäster och diskussioner. 

Så, varmt välkommen till återstarten efter pandemin! Vi samlas tryggt i linje med rådande restriktioner, därför är det begränsat antal för deltagande på plats och lite annorlunda upplägg än vanligtvis, och även möjlighet att deltaga via Zoom på föreläsningarna. Det finns något för alla i teamet - viktiga odontologiska uppdateringar och spännande föreläsningar med bl a Mikael Zimmerman, Gordon Meland, Akke Kumlien mfl. Ta del av nyheter, gör bra affärer på dentalmässan och möt kollegor igen. Specialrabatter & erbjudanden, även för Zoom-deltagarna naturligtvis.

Kursavgift på plats, 3000 SEK inkl moms/person. ZOOM, 2250 SEK inkl moms och kliniklicens

210810 - Vill du deltaga på plats i Kosta? Restriktionerna tillåter ytterligare några deltagare, anmäl dig/er snarast till tuva@iteve.se

Program, uppdateras löpande:

08.00 Dentalmässan öppnar (i miniformat denna gång pga pandemin).

Drop in för både fysiska och digitala deltagare.

08.30, uppstart på scen. Ca 30-60 deltagare i publiken.

08.45 Mikael Zimmerman, Hur klarade/klarar vi pandemin ur ett smittskyddsperspektiv? Hur klarar vi framtiden med pandemier som avlöser varandra, hur skyddar vi oss själva och patienterna bäst?

09.10 Dentalmässan och Zoom-presentation erbjudanden från dentalbolag 

09.20 Gordon Meland, Komma ifatt med ekonomi & patienter efter pandemin, hur gör man? Visdomar om hur mottagningen kan kostnadseffektivisera och ändå få en lugnare arbetsdag.

09.45 Dentalmässan och Zoom-presentation erbjudanden från dentalbolag 

09.55 Tdl Akke Kumlien. Nu ökar vi! Vinnande extern och intern kommunikation med patienter och medarbetare. Hur kan man välja sina patienter och hur drar hela kliniken åt samma håll! Hur bygger man en större verksamhet för att möta framtida behov från medarbetare och patienter?

10.20 Dentalmässan och Zoom-presentation erbjudanden från dentalbolag. Smoothies!!

10.45 MD, Dos Tommi Pätilä, Finland. Antibacterial photodynamic therapy in the treatment of periodontitis.

11.10 Dentalmässan och Zoom-presentation erbjudanden från dentalbolag 

11.20 Peder Remman via Zoom - Framtidens digitala tandvård, vad händer i forskningsprojekt inom tandhälsa baserat på AI (artificiell intelligens)?

11.45 Gemensam lunch 

12.30 Kaffe & kaka, glasblåsning (i Glascenter)

13.15-14.15 Tre valbara Workshops. Digitalt via föreläsarnas egna datorer/Zoom + samtidigt för fysiska deltagare i mindre mötesrum. Alla kan ses i efterhand via inloggning för de som anmält sig/efteranmäler sig. 

Mikael Zimmerman -  Smittskydd, aerosoler & framtiden... Kunskap och diskussioner kring smittskydd är högaktuellt. Hur klarar vi framtiden med pandemier som avlöser varandra, och skyddar oss själva och patienterna bäst? Vad har de gjort som klarat sina kliniker och patientflöde genom pandemin bäst? Vad kan vi förändra i vårt arbetssätt? Hur du kan minska risken för aerosol smitta med rätt sugteknik. Tandstatus och inflammatoriska tillslag påverkar det risken att drabbas av Covid19? Sämre oral hälsa har en direkt koppling till Covid-19 infektion och en högre risk för svår sjukdom hos patienter med Covid-19. Mikael Zimmerman, tandläkare och docent i klinisk oral diagnostik.

Gordon Meland -  Komma ifatt med ekonomi & patienter efter pandemin, hur gör man? Visdomar om hur mottagningen kan kostnadseffektivisera och ändå få en lugnare arbetsdag.

Fördjupning/Diskussion/Frågor

Akke Kumlien - Bli en vinnare! Extern och intern kommunikation med patienter och medarbetare. Hur kan man välja sina patienter och hur får man med personalen på tåget.

Fördjupning/Diskussion/Frågor

14.20 Tdl Per Ehrlington, Huskvarna. Laser på kliniken, ett par fallpresentationer. Dentalmässa, möten med dentalleverantörer

15.00 Glasbaren - Torsten Jansson om entreprenörskap i en kris som pandemin varit, sina visioner för Kosta - och tandvården! Mingel, avslutning med bubbel och godsaker.

16.00 Slut, möjlighet att handla i nya Kosta Delikatessbutik

Skärmavbild 2021-08-14 kl. 11.43.59.png
Skärmavbild 2021-08-14 kl. 11.44.12.png
Skärmavbild 2021-08-14 kl. 11.43.41.png
logo ny scanex prel.jpg
LOGOmall_WH-Sendoline.png
Skärmavbild 2021-08-14 kl. 11.43.51.png
LOGOmall_GSK.png

Zooma med Svenska Tandvårdsdagen

Svenska Tandvårdsdagen är en mötesplats för dentalbranschen, där de fysiska mötena pga pandemin tvingats flytta till 2021. Under pandemin så har hela världen "zoomat" – en app/programvara som är som ett mötesvänligt, uppgraderat Skype, perfekt för webbinars med aktiva deltagare! Har du aldrig provat så lär vi dig. Du träffar dina kollegor framför datorn, alla kan deltaga aktivt. Du behöver en laptop eller dator med inbyggd kamera, gärna ett headset med mikrofon för bästa ljud både till dig och övriga deltagare. Mobil eller surfplatta fungerar också, men vi rekommenderar en laptop. Hitta en lugn plats med stabilt bredband att sitta på. Ha nära till kaffet är också en fördel 😊 Är du nybörjare och vill prova tekniken, så kan du efter anmälan maila till timo@iteve.se och ange ditt Webinar ID, så kommer du få en inbjudan till ett testmöte i Zoom på onsdag eftermiddag 25/8 kl 17-18.

Kl 08.00 – 08.30: Uppstart och fika tillsammans

Ladda med morgon kaffe/te så startar vi upp tillsammans, och går landet runt bland några av deltagarna och får höra läget på klinikerna.

Kl 08.30 - 11.45 Webbinarium

Föreläsningar, frågor, reflektioner, erbjudande från utställare - se program

Kl 13.15 - 14.15 Webbinarium

Valbara workshops - se program

Kl 14.20 - 14.35 Webbinarium

Tdl Per Ehrlington, Laser på kliniken, ett par fallpresentationer

Anmälan är bindande. Faktureras och betalas direkt efter anmälan. Pengarna återfås enbart om webbinariet inte kan sändas. Platsen kan överlåtas. I priset ingår klinik-licens att ge medarbetare eller använda på klinikmöte för att se webbinariet på Tandvårdsdagen Play i efterhand.

ZOOM - Anmäl dig här. Pris: 2250 kr inkl moms.
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_Jt9ldF-CSmqPfVFulqxxxQ

bottom of page