top of page
Om+Soki+Choi.jpg

Soki Choi

Kimchi och Kombucha - 
Den nya vetenskapen om hur tarmbakterier stärker din hjärna

Tarmhälsa är inte bara en trend, utan mycket mer än så! Soki vill sprida den viktiga forskning som finns på området, och har blivit hyllad och anlitad i tidningar och TV-soffor för sitt sätt att enkelt förklara ny vetenskap förenat med gammal kunskap.

 

Sköter du din diet så har du en läkemedelsfabrik i din tarm, utan biverkningar. Maten behöver definitivt komma in i det medicinska finrummet och vi behöver våga se bakterier och mat som en behandlingsform. Finns det för kopplingar till tandvården och munhälsan?

Soki kommer med tips på vilken mat som kan bidra med goda bakterier och fibrer och därmed stärka immunförsvaret och hjärnhälsan. Hon förklarar även vad Kimchi och Kombucha är - och delar med sig av sina bästa recept för att kickstarta hjärnan! Gå hem laddade för att äta dig till en tarm fullproppade med goda bakterier och en god hälsa.

Soki Choi, PhD, har forskat om komplexa sjukvårdssystem på Karolinska Institutet och Harvard. Hon har doktorsexamen från Karolinska Institutet och civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Hon skriver böcker och föreläser världen över om framtidens hälsa och sjukvård.

Orter 2019 meddelas inom kort.

bottom of page