top of page

Maria Stiernstedt (fd Johansson)

Tandvårdens framtida ägare

Hur påverkas kliniken av nya ägare? Hur vet man värdet på sin verksamhet och när är det egentligen dags att sälja (om man överhuvudtaget skall sälja). Vi reder ut de olika aktörernas erbjudanden, hur kliniker värderas, hur man kan jämföra olika framtidsscenarion för att fatta klokare beslut samt hur man ökar värdet i sin verksamhet, vilket framförallt är viktigt för den som äger kliniken idag och dennes team.

Målgrupp: Tandläkare/Klinikägare

Framtiden är här - agera nu!

Framtiden är redan här och det gäller att agera. Större aktörer tänker annorlunda och det påverkar vår bransch. I takt med att patienterna är mindre lojala har vi all anledning att addera så kallade kundvärden. Vi reder ut vad ett kundvärde är och ger förslag på vad ni kan göra för att skapa en wow -känsla på kliniken. Vi vill inspirera er till ett bättre klinikliv! Inte bara belysa de vanligaste utmaningar man oftast har på en tandvårdsklinik, utan också peka på 3 utmaningar och 3 mycket spännande möjligheter ni har redan nu de närmst kommande åren.

Åsa Lindgren tillsammans med Maria Johansson

Målgrupp: hela teamet

Maria Johansson och Åsa Lindgren, Dental Business Group, har bred erfarenhet av tandvårdsbranschen. De föreläser båda regelbundet och arbetar som rådgivare inom privat tandvård .

Du kan lyssna på Åsa och Maria på samtliga orter 2019

bottom of page