top of page
ÅSa IMG_2349.jpg

Åsa Lindgren

25% hygienist!?

I takt med att våra patienter ställer högre krav på omhändertagande samtidigt som de blir friskare, behöver vi tänka smartare kring våra resurser på kliniken. Åsa lanserar idén om att kliniken behöver ställa om till att hygienverksamheten står för 25% av omsättningen. Insikter och pepp för hygienister och tandsköterskor som jobbar kliniskt.

Målgrupp: Thyg, Tsk

Framtiden är här - agera nu!

Framtiden är redan här och det gäller att agera. Större aktörer tänker annorlunda och det påverkar vår bransch. I takt med att patienterna är mindre lojala har vi all anledning att addera så kallade kundvärden. Vi reder ut vad ett kundvärde är och ger förslag på vad ni kan göra för att skapa en wow -känsla på kliniken. Vi vill inspirera er till ett bättre klinikliv! Inte bara belysa de vanligaste utmaningar man oftast har på en tandvårdsklinik, utan också peka på 3 utmaningar och 3 mycket spännande möjligheter ni har redan nu de närmst kommande åren.

Åsa Lindgren tillsammans med Maria Johansson

Målgrupp: Hela teamet

Maria Johansson och Åsa Lindgren, Dental Business Group, har bred erfarenhet av tandvårdsbranschen. De föreläser båda regelbundet och arbetar som rådgivare inom privat tandvård .

Du kan lyssna på Åsa och Maria på samtliga orter 2019

bottom of page